Maildesigner | Enormail

Maildesigner

Maak professionele nieuwsbrieven in een handomdraai

Je eigen nieuwsbrief maken is heel eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke maildesigner. Zonder enige technische kennis maak je met gemak professionele nieuwsbrieven die er op mobiele apparaten ook goed uitzien.

Nu gratis proberen

Geen technische kennis nodig

Met de maildesigner van Enormail heb je geen technische kennis nodig om je eigen logo in je nieuwsbrief te plaatsen, je eigen huisstijl door te voeren of je social media kanalen te koppelen. Tevreden over je ontwerp? Sla hem op als sjabloon en je hoeft nooit meer na te denken over de vormgeving van je nieuwsbrief.

Mobile responsive nieuwsbrieven

De nieuwsbrieven die je met de maildesigner ontwerpt zijn uiteraard mobile responsive. Dat betekent dat je mailings altijd goed leesbaar en toegankelijk zijn op laptop en flatscreen, maar ook op smartphone of tablet.

Contentblokken naar keuze

Kies maar raak. De maildesigner biedt je de keuze uit veel gebruikte en kant-en-klare contentblokken. Bijvoorbeeld een blok met twee kolommen, met een ‘lees meer’-knop of met social media iconen.

Personaliseer je mail

Spreek je contacten persoonlijk aan en bouw zo een hechtere band met ze op. Dat doe je heel gemakkelijk door dynamische persoonlijke data te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de voornamen van je inschrijvers. Data die Enormail zó uit je mailinglijsten kan halen.

Text only of HTML

Soms gaat eenvoud boven ontwerp. Dus als je er bewust voor kiest om je e-mailing te versturen in de standaard 'text only' opmaak is dat geen probleem. Met behulp van de teksteditor kun je eventueel ook HTML-broncode inladen. Zo bepaal je helemaal zelf hoe de opmaak van je mailing eruitziet.

Werkt voor alle mailprogramma's

Niets is vervelender dan dat jouw mooi vormgegeven mailing niet goed laadt of getoond wordt in de inbox van je contacten. Dus dat gebeurt ook niet met Enormail. Alle mails die je met de maildesigner maakt komen precies binnen zoals jij ze hebt bedoeld. Of de ontvanger nou werkt met Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail of Apple mail.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Optimale beveiliging

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Optimale beveiliging

Optimale beveiliging

Jouw data zijn veilig bij onze Nederlandse servers.

Optimale beveiliging

Uitstekende support

Altijd een snelle reactie van één van onze helpdeskmedewerkers.

Optimale beveiliging

Inboxgarantie

Door moderne aflever-technieken komen je mails direct in de inbox.