Tevreden klanten vertellen over Enormail

We hebben onze klanten gevraagd wat ze van Enormail vinden en waarom ze e-mailmarketing inzetten. We hebben veel goede reacties en beoordelingen gekregen.

Nu gratis proberen

Elke ondernemer kan met Enormail een e-mail marketing strategie voeren. You rock!

De IMU is er om ondernemers te helpen groeien via het internet. Wij zetten e-mail marketing in om een band op te bouwen met onze achterban, hen informatie toe te kunnen sturen en om onze acties en webinars te promoten. De afgelopen 7 jaar komt verreweg het grootste gedeelte van onze omzet voort uit e-mail marketing. Ik raad Enormail aan vanwege de eenvoud van het systeem. Elke ondernemer kan met Enormail een e-mail marketing strategie voeren. You rock!

Enormail is een zeer gebruiksvriendelijk e-mail marketing programma met een hele goede prijs - kwaliteitsverhouding!

Jaarlijks worden er 15.000 reizen geboekt via Klooster Reizen en ons kantoor in Winschoten is verkozen tot het beste reisburo in provincie Groningen! We zetten e-mail marketing in om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen informeren en inspireren. Enormail heeft e-mail marketing een essentieel onderdeel gemaakt van onze marketing strategie. Het is een zeer gebruiksvriendelijke tool met een hele goede prijs - kwaliteitsverhouding!

Aan elke online ondernemer kan ik Enormail aanbevelen vanwege het gebruiksgemak en de prijs.

We hebben voornamelijk door e-mailmarketing een 7-figure business opgebouwd. Door e-mailmarketing kunnen we op een schaalbare manier relaties opbouwen met de mensen die zich inschrijven op onze site en onze informatieproducten aanbieden. Ook zijn we blij met inzage in de uitgebreide statistieken per uitgezonden mail.

Met Enormail kan ik een band opbouwen met mijn klanten en ze verder helpen.

Ik heb een mailinglijst van circa 10.000 beleggers opgebouwd die ik help. En dat is nodig want 90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld. De autoresponder van Enormail zorgt er voor dat ik mensen door een proces kan leiden om meer te leren over beleggen. Met Enormail kan ik een band opbouwen met mijn klanten en ze verder helpen. Doordat Enormail een Nederlands partij is en stabiele service biedt wordt dit voor mij allemaal nog makkelijker.

Dankzij Enormail heb ik mijn netwerk uitgebreid en meer verbinding met mijn (potentiële) klanten.

Vanuit mijn praktijk, YanaRa Inspirations, praktijk voor BewustZijn, Bezieling en Transformatie, richt ik mij op o.a. persoonlijke en spirituele groei, hulp bij hoogsensitiviteit, burn- out, stress- en angstklachten. Dit doe ik door middel van 1 op 1 begeleiding, online en live workshops en diverse online programma's. Ik zou Enormail aan iedereen aanraden. Het is makkelijk in gebruik en erg overzichtelijk. Ik ben blij met alle onderdelen!

Ik heb mijn maillijst zien verdubbelen sinds ik Enormail gebruik. Dat zegt genoeg!

Ik ben Enormail gaan inzetten omdat het de ideale opzet en indeling heeft voor mijn online programma's. Voor mijn werk dus ideaal. Mijn online cursussen lopen door dankzij de autoresponder zonder dat ik er naar om hoef te kijken. Dit scheelt zo veel energie, werk en tijd. Ik raad Enormail aan omdat het een Nederlands product is, het is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig toepasbaar. Ook de service is super (vriendelijk, snel en efficiënt).

Ik maak al elf jaar gebruik van Enormail en heb in die elf jaar veel nieuwe klanten binnen gehaald voor mijn producten, workshops, jaarprogramma en mijn netgeschreven boek.

Ik ben expert in alles wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien zonder bril lenzen of operaties. Ik gebruik Enormail om mensen via mijn gratis e-book te interesseren voor wat ik doe, ze op de hoogte te houden van mijn activiteiten en ze als klant binnen te halen. Ik vind Enormail heel duidelijk en overzichtelijk, het werkt prettig. Ik kan het van harte aanbevelen aan alle ondernemers!

Enormail zou ik zeker aanraden, het is Nederlandstalig en erg gebruiksvriendelijk.

E-mail marketing zorgt ervoor dat mijn website beter bezocht wordt. Ik kan hierdoor beter zien wat mijn doelgroep interessant vindt en daarop inspelen met mooie aanbiedingen en nieuwe informatie kan mijn klanten eenvoudig informeren en op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen en produkten. Enormail zou ik zeker aanraden, het is Nederlandstalig en erg gebruiksvriendelijk en de autoresponder en statistieken ben ik erg blij mee.

Onze doelen worden bereikt met Enormail. Groei van bereik, meer opdrachten en meer bekendheid.

Enormail is betrouwbaar, werkt gemakkelijk en wij behalen er resultaten mee. We zijn ook erg blij met de verhouding prijs, kwaliteit en de snelle respons op vragen. In onze artiestenmanagement en boekingen business krijgen we meer opdrachten en groeit onze bekendheid en bereik.

Ik heb dankzij e-mail marketing 300% omzet behaald in een half jaar.

Door middel van e-mail marketing kan ik opvolging geven aan de gegenereerde leads en mijn klantenbestand automatisch tegelijk op de hoogte stellen van nieuwe acties en programma onderdelen. Ik heb dankzij e-mail marketing 300% omzet behaald in een half jaar. Ik ben erg blij met de de autoresponder van Enormail en Enormail werkt heel inzichtelijk dmv statistieken, goed design en gebruiksvriendelijkheid.

Ik raad iedere ondernemer aan om Enormail in te zetten voor z'n business.

Ik gebruik e-mail marketing om mijn doelgroep te informeren en om inhoudelijke respons te ontvangen en inschrijvingen voor events. Ik raad iedere ondernemer aan om Enormail in te zetten voor z'n business.

E-mail marketing is m'n business en al mijn omzet behaal ik hiermee.

E-mail marketing is m'n business en al mijn omzet behaal ik hiermee. De autoresponder van Enormail helpt hier heel goed bij. Ik raad Enormail aan aan iedereen die van simpele en doeltreffende e-mail marketing houdt!

Ik gebruik e-mail marketing om terugkeer naar mijn websites te bewerkstelligen.

Ik gebruik e-mail marketing om terugkeer naar mijn websites te bewerkstelligen. De kwaliteit/ prijs verhouding van Enormail is heel redelijk. Nauwelijks problemen en als ze er zijn worden ze snel opgelost.

Enormail heeft zich voor mij bewezen als zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.

Ik help ondernemers met hun website & online marketing en het ontwikkelen van een online business en verkoop daarnaast diverse online cursussen. Ik gebruik e-mail marketing om in eerste instantie veel meer mensen te kunnen bereiken, een relatie op te bouwen met die mensen en vervolgens mijn producten aan te kunnen bieden. Ik heb zeer goede resultaten behaald met e-mail marketing en heb ondertussen een behoorlijke mailinglijst en heb al veel producten met succes kunnen verkopen. Voor mij is e-mail marketing het verschil tussen 'overleven' en dus heel hard werken en lekker verdienen en locatie onafhankelijk werken (ik woon nu in Spanje). Ik zou Enormail absoluut aanraden en dit doe ik ook vaak. Enormail heeft zich voor mij bewezen als zeer gebruikersvriendelijk en betrouwbaar en ook heel goed bereikbaar voor vragen.

Vrijwel mijn hele business draait om e-mail marketing.

Vrijwel mijn hele business draait om e-mail marketing. Doordat ik e-mail marketing inzet kan ik een band met mijn doelgroep opbouwen (automatisch dankzij de autoresponder) en kan ik mijn doelgroep direct in hun mailbox bereiken. Al mijn acties, webinars en communicatie doe ik via de email, en als je weet dat ik afgelopen jaar promoties van dik vijf cijfers heb gedaan, dan weet je dat je serieuze resultaten met e-mail marketing kunt boeken. Met Enormail werkt alles super vanzelfsprekend en is qua gebruikservaring heel gebruiksvriendelijk. Enormail is eenvoudig, maar niet simpel. Hierin onderscheidt Enormail zich enorm ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast zijn de statistieken qua opens/clicks bij Enormail hoger dan bij andere e-mail marketing software. Ook de klantenservice is lekker snel, en dat waardeer ik enorm.

Waarom raden ondernemers Enormail aan?

 • Enormail werkt eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Enormail is een must voor elke ondernemer
 • Enormail is volledig in het Nederlands
 • Je omzet en business zal groeien
 • Je bespaart tijd doordat Enormail processen automatiseert
 • De helpdesk is vriendelijk, snel en in het Nederlands
 • De prijs/kwaliteit verhouding tov andere aanbieders is voordelig

De eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.
Geen langlopende contracten, je zit nergens aan vast.
Opzeggen wanneer je wil.

Met e-mail marketing behaal ik ongelooflijke resultaten. In 1 jaar ben ik gegroeid van 0 klanten naar 330 klanten.

Met e-mail marketing behaal ik ongelooflijke resultaten. In 1 jaar ben ik gegroeid van 0 klanten naar 330 klanten. Enormail heeft daar zeker een belangrijk aandeel in gehad en vind het daarom heel waardevol. Ik zou Enormail aanraden aan iedereen die een business heeft. Iedereen kan zijn mails heel eenvoudig binnen 10 minuten in elkaar te zetten en je kunt ze versturen wanneer jij dat wenst. Je kunt e-mails weer opnieuw gebruiken. Het mooie van de autoresponder vind ik dat mijn 10 gratis Spaanse lessen na aanvraag over diverse dagen verstuurd worden.

Ik vind Enormail geschikt voor iedere Nederlandse en Belgische ondernemer en ik heb al een mailinglijst opgebouwd met meer dan 2250 fans.

Ik help mensen die vastlopen in hun hoofd om weer los te komen, zodat ze weer echt van hun leven kunnen genieten. Ik gebruik e-mail marketing omdat ik merkte dat ik echt een band kan opbouwen met de mensen die mijn website bezoeken. Iets wat via andere online kanalen een stuk lastiger is. Zo heb ik heb een mailinglijst opgebouwd met meer dan 2250 "fans", die wekelijkse mijn mails lezen. Ik denk dat Enormail voor iedere Nederlandse en Belgische ondernemer geschikt is. Het is een stuk betaalbaarder dan de buitenlandse alternatieven en het heeft alle basis functionaliteiten die je als niet geavanceerde marketeer nodig hebt.

In Enormail ben ik erg blij met de optie om mijn contacten te kunnen verdelen in verschillende groepen.

Ik gebruik e-mail marketing om nieuwsbrieven te kunnen versturen naar onze leden en om ze direct en snel te bereiken. In Enormail ben ik erg blij met de optie om mijn contacten te kunnen verdelen in verschillende groepen. Enormail is prima betaalbaar voor middelgrote en kleine bedrijven of instanties.

Ik heb voor Enormail gekozen omdat ik meer dan 2000 inschrijvingen heb, en dat is geen probleem voor Enormail.

Ik verzend al jaren wekelijks mailingen naar abonnees. Ik heb voor Enormail gekozen omdat ik meer dan 2000 inschrijvingen heb, en dat is geen probleem voor Enormail. Het kan nog doorgroeien! Enormail werkt betrouwbaar en jullie zijn voordelig. Bij het opstarten ben ik vriendelijk geholpen, kreeg bij direct antwoord op mijn vragen en was er persoonlijk contact.

Enormail werkt makkelijk en de support is vriendelijk, snel en in het Nederlands.

Enormail werkt makkelijk en de support is vriendelijk, snel en in het Nederlands. Enormail is een aanrader voor elke ondernemer die een beter contact wil met een grote groep klanten. Onze lijst aan geïnteresseerden groeit nog steeds en daaruit komen elk jaar weer bezoekers naar ons evenement voor paardenliefhebbers.

Dankzij Enormail bereik ik meer mensen.

Dankzij Enormail bereik ik meer mensen, en werkt het promoten van mijn diensten een stuk efficiënter. Ik kan een grote doelgroep bereiken, aanvullend met nieuwsbrieven. Mijn netwerk wordt uitgebreid. Ik ben erg tevreden over het totaalpakket van Enormail.

Ze zijn goed bezig bij Enormail, ik ben er blij mee :)

Voor klantbehoud zet ik e-mail marketing in en ik heb er sales mee behaald en meer bezoekers mee gekregen. Enormail is goede en sterke software en de usability ligt hoog. En alles is in het Nederlands. Ze zijn goed bezig bij Enormail, ik ben er blij mee :)

E-mail marketing zorgt voor meer klantenbinding en betere waardecreatie.

E-mail marketing zorgt voor meer klantenbinding en betere waardecreatie en levert mij altijd meer dan voldoende klanten. Ik kan Enormail integreren met mijn website. Enormail is eenvoudig in gebruik, biedt snelle service, denkt mee, is behulpzaam en laat je niet vallen!

Elke mailing genereert sales, zeker met een aanbieding merk je de waarde van je subscribers. Enormail is z'n geld dubbel en dwars waard!

Wij verkopen BABOR Cosmetica in NL en BE. Ik zet e-mailmakreting in omdat mijn contacten een vast marktaandeel vertegenwoordigen. Het is een doelgroep die ik snel en op maat kan bereiken. Elke mailing genereert sales, zeker met een aanbieding merk je de waarde van je subscribers. Ik vind Enormail dubbel en dwars z'n geld waard en ben ook erg blij met de eenvoudige user interface. Enormail leve rt snelle resultaten.

Enormail is zeker, simpel, doeltreffend en betrouwbaar.

Als winkelier van damesmode en lingerie middels 2 verstigingen zetten we e-mailmarketing in om onze klanten snel te benaderen voor acties en ze ook vast te houden. We vergroten onze naamsbekendheid, met name door onze actiemails. We zijn erg blij met de eenvoud van het maken van de mails.

Ik ben erg blij met de autoresponder en mailinglijsten functionaliteit van Enormail.

E-mail marketing geeft mij meer vrijheid in het managen van verschillende doelgroepen en geeft mij meer duidelijkheid over de wensen van mijn doelgroepen. Ik ben erg blij met de autoresponder en mailinglijsten functionaliteit van Enormail. Ik ben een zeer tevreden Enormail gebruiker en zou Enormail natuurlijk aanraden aan mijn coaches!

Enormail is geschikt voor alle online bedrijven.

Houhetwarm is dé aanbieder van offertes op het gebied van duurzaamheid en gebruikt e-mail marketing om snel en automatisch te reageren op aanvragen voor offertes. Onze offertes zijn persoonlijk. Via Enormail kom ik te weten wat de persoonlijke wensen van de aanvrager zijn. Ik heb inmiddels een aanzienlijke en betrouwbare lijst met contacten, verspreid over gespecificeerde lijsten waardoor ik aanbiedingen op maat kan maken. Met Enormail kan ik het programma Phoenix koppelen, makkelijk nieuwsbrieven maken en oneindig contactlijsten aanmaken. Enormail is geschikt voor alle online bedrijven. E-mail is nog steeds de manier om contact met je klanten te onderhouden. Makkelijk, snel en klanten reageren op de tijd die zij willen. Niet dwingend.

E-mail marketing is eigenlijk de ruggengraat van mijn bedrijf.

E-mail marketing is eigenlijk de ruggengraat van mijn bedrijf. Veruit de meeste klanten zijn klant geworden vanwege mijn nieuwsbrief. Ik gebruik e-mail marketing om een relatie met mijn website bezoekers te kunnen aangaan. Als mensen op je website komen, en ze verlaten je website weer, dan is het contact verlopen. Door mensen de mogelijkheid te bieden lid te worden van mijn mailinglijst, kan ik ze regelmatig nuttige informatie sturen en af en toe een mooie aanbieding. Maar het allermooiste, ik heb dankzij mijn nieuwsbrief hele leuke contacten gekregen met mensen die mijn site bezoeken, en er zijn zelfs een aantal vriendschappen uit ontstaan. Ik zou Enormail zeker aanraden aan iedereen die serieus iets van zijn website en online business wil maken en omdat het een Nederlands bedrijf is en laagdrempelig is. Contact met het support team is snel gelegd en je wordt goed geholpen als dit nodig is.

Waarom gebruiken ondernemers Enormail?

 • Je creëert meer waarde en naamsbekendheid van je merk
 • Je kunt gemakkelijk je producten en diensten aanbieden en verkopen
 • Je doet aan optimale en efficiënte klantenbinding
 • Je bereikt meer (potentiële) klanten en breidt je netwerk uit
 • Je bespaart veel tijd en energie dankzij procesautomatisering
 • Je realiseert meer omzet, sales en business

De eerste 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.
Geen langlopende contracten, je zit nergens aan vast.
Opzeggen wanneer je wil.

De autoresponder werkt fantastisch en Enormail werkt super gebriksvriendelijk.

E-mail marketing is onmisbaar als je tegenwoordig grootschalig wilt (online) ondernemen. Je bereikt enorm veel (potentiële) klanten en je kunt het super persoonlijk maken, ook met grote mailinglijsten! Ik heb in mijn vorige business letterlijk al mijn omzet behaald met behulp van e-mail marketing, zonder e-mail marketing zou ik vandaag de dag nog 90% van mijn omzet mislopen. Enormail werkt super gebruiksvriendelijk, je kunt de e-mails persoonlijk maken (ook bij grote mailinglijsten) en de autoresponder werkt fantastisch. Ik zou Enormail zeker aanraden aanraden aan ondernemers die willen opschalen, omdat het altijd goede service verleent en het super veel extra omzet oplevert!

Ik krijg veel persoonlijke reacties op mijn mailtjes, vooral omdat je ze kunt personaliseren.

Sinds ik Enormail gebruik ben ik consistent e-mailmarketing gaan inzetten en heb ik voor mijn gratis e-book een salesfunnel/autoresponder opgezet. Daarnaast heb ik mijn reguliere inschrijvingen voor de nieuwsbrief die ik geen nieuwsbrief noem :) Ik krijg veel persoonlijke reacties op mijn mailtjes, vooral omdat je ze kunt personaliseren. Hiermee zijn er toch al wat klanten uitgekomen, ondanks dat ik nog maar een kleine lijst heb. Ik vind het heerlijk dat Enormail in het Nederlands is en makkelijk te gebruiken is. Veel e-mailmarketing programma's zijn vrij ingewikkeld en ik heb geen zin om daar teveel tijd aan te besteden. Ik heb Enormail al aan verschillende ondernemers aangeraden.

Mijn ledenbestand laat ik groeien met behulp van e-mail marketing en heb inmiddels 4500 leden.

Mijn ledenbestand laat ik groeien met behulp van e-mail marketing en heb inmiddels 4500 leden. Enormail werkt overzichtelijk en makkelijk. Geen ingewikkeld gedoe, maar duidelijkheid. Ik vind de service goed en ik merk dat er hart in de zaak zit. Ik vind Enormail een super programma en zou het aanraden aan andere online marketeers.

We maken gebruik van de autoresponder in combinatie met de automatische GoToWebinar koppeling.

Enormail zetten wij in ter communicatie van onze webinars. Hierin maken we gebruik van de autoresponder in combinatie met de automatische GoToWebinar koppeling. Ik zou Enormail zeker aanraden aan anderen omdat het eenvoudig werkt.

Twijfel je over de prijs? Niet doen! Het is peanuts in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt.

Ik zet e-mail marketing in voor klantenbinding. Af en toe een mailtje sturen. Uit het oog is uit het hart. Ik heb mijn business er mee weten op te bouwen. Ik raad Enormail zeker aan als je een bedrijf hebt. Alles is makkelijk in gebruik. Twijfel je over de prijs? Niet doen! Het is peanuts in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt.

Ik ben erg blij met alle onderdelen van Enormail en zou het zeker aanraden aan elke ondernemer.

Om mijn sporters, cliënten en werknemers op een professionele en vlotte manier te benaderen ben ik e-mail marketing gaan inzetten. Wij houden onze sporters en cliënten optimaal betrokken bij onze praktijk en hebben op deze manier veel contact. Ik ben erg blij met alle onderdelen van Enormail en zou Enormail zeer zeker aanraden omdat het op een fijne en makkelijke manier werkt en er veel mogelijkheden zijn. Top!

Dankzij e-mailmarketing heb ik een meer dan verdubbeling (groei 55%!) van het aantal boekingen. Ik zou Enormal beslist aanraden!

Ik bied mijn gasten de ultieme sportviservaring in de Biesbosch. Door e-mail marketing krijg mijn volgers in mijn eigen ecosysteem en het levert me een meer dan verdubbeling (groei 55%!) van het aantal boekingen op met een minimale en volledig geautomatiseerde funnel van tien contactmomenten. Ik zou Enormail beslist aanraden! En dat doe ik in mijn workshops al. Met name aan kleine ondernemers in sectoren waar groundbreaking marketingtechnieken nodig zijn om snel marktaandeel te behalen, zoals bijvoorbeeld mijn sector.

Enormail is mijn beste investering sinds ik online ondernemer werd!

Met e-mail marketing kan ik op regelmatige basis mijn klanten inspireren en e-mailcoaching inzetten als meerwaarde bij de online cursussen in functie van persoonlijke en spirituele groei. Daarnaast kan ik met e-mail marketing mijn klanten beter opvolgen bouw ik know/like/trust ;-) op. Van nul volgers op mijn mailinglijst naar meer dan 100 trouwe fans én we blijven groeien. Enormail is mijn beste investering sinds ik online ondernemer werd!

Ik zou Enormail absoluut aanraden! Het is een goedkope en betrouwbare oplossing die mij veel extra verkopen en enthousiaste reacties heeft opgeleverd!

Daarnaast ben ik ook super blij met de snelle reacties op mijn supportvragen. Erg handige onderdelen vind ik de sjablonen voor mailings en de mogelijkheid om meerdere lijsten met contacten automatisch bij te houden.

Enormail heeft een snelle helpdesk en is makkelijk om onder de knie te krijgen. Ook voor een 'leek' op dit gebied.

Dankzij Enormail heb ik grotere naamsbekendheid opgebouwd en worden mijn webinars gepromoot. Ik bereik 'mijn' gastenverblijven op een laagdrempelige, effectieve en inspirerende wijze. De gastenverblijven weten mij steeds beter te vinden. Ook kan ik het belang van communicatie extra benadrukken.

Enormail kent een lage drempel en lage leercurve. Dit pak je snel op. Het werkt allemaal simpel en goed.

Dankzij e-mailmarketing ben ik financieel onafhankelijk geworden. Ik was één van de eerste in Nederland die met e-mailmarketing begon, nog in de jaren negentig. Toen was het nog helemaal nieuw. Dat leek me wel wat... Dat bleek een juiste inschatting.

We hebben dankzij e-mailmarketing enorm veel e-mailadressen verzameld voor nieuwsbrieven en meer verkoop gedaan voor onze Onder-wijs Academy.

Wij bieden dé onderwijs e-learning aan m.b.t. gedrag en gebruiken Enormail om meer klanten te genereren. Ik zou Enormail zeker aanraden. Ik ben blij met het complete pakket. Van pop-up tot ophalen van e-mailadressen tot automations.

We vinden Enormail een overzichtelijk platform en als we een vraag hebben krijgen we antwooord in het Nederlands. En ook de koppeling met Phoenix is een pré.

Wij gebruiken e-mailmarketing omdat platforms eindig zijn, en je mailinglijst altijd van jou blijft. Daarnaast is het prettig om via automations te kunnen communiceren met onze klanten. Door onze mails te automatiseren, kunnen we veel meer aandacht besteden aan dat wat we graag doen: babbelen met onze klanten.

Ik vind de formulieren in Enormail tof en vind Enormail zeer gebruiksvriendelijk.

E-mailmarketing is de meest efficiënte manier van mensen en klanten benaderen; iedereen heeft een mailbox en kijkt daar bijna dagelijks in. Je hebt een groot bereik. Ik vind de formulieren in Enormail tof en vind Enormail zeer gebruiksvriendelijk. Simpel en strak van vormgeving. Ik raad Enormail nu al aan iedereen aan omdat het een Nederlandstalig programma is en omdat het probleemloos werkt. Ik vind het prettig dat het programma deugt en zijn werk goed doet en dat ik weinig gedoe van Enormail krijg.

Snel antwoord op je vragen.

We gebruiken e-mail marketing om onze particuliere klanten en retailers van informatie te voorzien met als resultaat dat we meer verkoop en sympathie behalen bij onze retailers. Wij hebben een webshop in wasbare luiers en een groothandel vanwaaruit wij TotsBots luier distribueren voor de Benelux en Scandinavië. Ik heb Enormail al vaak aangeraden bij collega-ondernemers, wegens gemak van het systeem, het voordelige abonnement en, iets wat ik zeer belangrijk vind: snel antwoord op je vragen.

Wie een website heeft voor zijn onderneming heeft ook een autoresponder en mailinglijst beheertool nodig.

E-mail marketing is een onmisbaar onderdeel om met je websitebezoekers in contact te komen en blijven. Je mailinglijst groeit automatisch bij de groei van je klanten-bestand. Wie een website heeft voor zijn onderneming heeft ook een autoresponder en mailinglijst beheertool nodig. Enormail zou ik aanraden aan iedereen die de WebChamp hosting- en domeinnaam-diensten gebruikt!

Zonder e-mailmarketing zouden we beduidend minder omzet halen.

Wij zetten e-mail marketing in ter promotie van ons bedrijf en om klanten op de hoogte te houden van ons uitgebreid assortiment. Zonder e-mail marketing zouden we beduidend minder omzet halen. Als men er om zou vragen zou ik zeker Enormail aanbevelen. Ik ben erg blij met de eenvoudigheid van het gehele pakket.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!