ChatGPT AI integratie

Maak slimme teksten en uniek beeld met de integratie van ChatGPT in onze e-maileditor

Met de ChatGPT-integratie in onze e-maileditor wordt het kinderspel om relevante en pakkende teksten te maken die je e-mails nog beter maken. En als je het lastig vindt om te schrijven, of gewoon niet zo'n schrijfliefhebber bent, dan is deze tool echt een uitkomst voor je.

Nu gratis proberen

ChatGPT: jouw nieuwsbrief assistent

Als ondernemer of marketeer streef je ernaar om impact te maken met je e-mails en je lezers te motiveren tot actie. Maar het opstellen van boeiende teksten en het creëren van opmerkelijke afbeeldingen kan wel eens lastig zijn. Door de toevoeging van de ChatGPT-functie in de Enormail e-mail editor wordt het veel makkelijker om aantrekkelijke en krachtige inhoud voor je nieuwsbrieven te produceren.

Alt text

Pakkende titels

De ChatGPT-integratie in onze titelmodule stelt je in staat om zonder moeite boeiende koppen en onderwerpregels te creëren die de aandacht van je lezers trekken en hen aansporen je e-mail te openen en te lezen.

Je kunt diverse schrijfstijlen uitproberen voor je titels, zoals: Vriendelijk, Luxe, Relaxed, Professioneel, Gewaagd en Grappig.

Alt text

Krachtige teksten

De AI levert aanbevelingen voor doeltreffende teksten die op maat gemaakt zijn voor diverse doelgroepen en/of de door jou gekozen toon. Zo kun je persoonlijke en overtuigende content creëren die resoneert met je lezers.

De ChatGPT tekstmodule in Enormail omvat de volgende functies: Samenvatten van tekst, Uitbreiden van tekst, Herschrijven van tekst, Automatische spelling- en grammaticacontrole, Aanpassen van tekststijl.

Alt text

Overtuigende buttons

De ChatGPT-integratie ondersteunt je ook bij het bedenken van krachtige call-to-actions voor de knoppen in je mailings. Door de toepassing van AI worden de call-to-actions in je e-mails toegespitst op de benodige actie. Dit kan op de lange termijn bijdragen aan verbeterde prestaties van je e-mailmarketing campagnes.

Alt text

Uniek beeld

De ChatGPT-integratie kan je ook helpen bij het ontwerpen van originele afbeeldingen. Laat je fantasie de vrije loop: de AI bestudeert de door jou ingevoerde tekst en produceert een op jouw tekst, idee of boodschap afgestemde afbeelding met suggesties. Dit zorgt ervoor dat je altijd een uniek beeld hebt voor je mailing.


Probeer de ChatGPT-integratie in onze e-maileditor en ontdek hoe deze handige tool jou helpt bij het maken van overtuigende e-mails!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!