Autoresponder

Bouw automatisch een persoonlijke band op met je inschrijvers via mailcampagnes

Met Enormail is tijd besparen én nieuwe klanten krijgen heel makkelijk omdat je eenvoudig een serie e-mails klaar kan zetten die automatisch naar je contacten worden gestuurd. Zo bouw je zonder moeite een band op met je inschrijvers en zorg je ervoor dat ze klanten worden of blijven.

Nu gratis proberen

Blijf eenvoudig in contact met je klanten

Mensen die zich inschrijven voor jouw mailingslijst moeten jou en je product of dienst nog leren kennen. Met een autoresponder bouw je een band op met je inschrijvers, omdat je op vooraf ingestelde tijden je contacten een mailing stuurt. Zo blijf je eenvoudig in contact met je klanten.

Alt text

Verwelkom je nieuwe inschrijvers

Een persoonlijk welkomstbericht aan je nieuwe inschrijvers bevestigt letterlijk en figuurlijk hoezeer je ze waardeert. En dat komt over! Je kunt ook meteen van start gaan met de eerste les van je cursus, of een gratis weggever aanbieden zodra iemand zich heeft ingeschreven.

Alt text

Automatiseer je online cursussen

Eén keer instellen en je hebt er geen omkijken meer naar. Dus wil je je lessen exclusief ter beschikking stellen aan bepaalde inschrijvers? Of een bericht sturen als een nieuwe les klaarstaat? Of de mensen die de cursus hebben afgerond automatisch verplaatsen naar een nieuwe cursus? Alles is mogelijk.

Alt text

Perfect voor salesfunnels

Gebruik de kracht van het juiste aanbod op het juiste tijdstip. Dankzij een autoresponder zorg je voor meer conversie, meer klanten en meer omzet. Niet onbelangrijk: je inschrijvers raken vertrouwd met je en zo verstevig je de band met deze belangrijke groep.

Alt text

Verstuur je berichten op precies het juiste moment

Je kan heel specifiek aangeven wanneer berichten mogen worden verzonden. Wil je bijvoorbeeld dat een specifieke dag of tijdstip wordt aangehouden dan kan je dit opgeven. Het bericht wordt dan ingepland op het eerstvolgende tijdstip.

Alt text

Gebruik automations om je klanten doelgericht te benaderen

Automations zijn sterke e-mailmarketing methoden om beter inzage te krijgen en te handelen naar de activiteiten van je doelgroep. Je kan acties definiëren op basis van de activiteiten van de ontvanger van het bericht. Je kunt acties koppelen aan het ontvangen, openen en klikken van het bericht. Op basis van deze acties kan je tags koppelen of ontkoppelen, mailinglijsten koppelen of het contact uitschrijven of verwijderen van je lijst.

Alt text

Beheer je complete autoresponder en berichten vanuit één scherm

Je kan al je berichten wijzigen vanuit de tijdlijn. Het is gemakkelijker geworden om berichten te verplaatsen en door middel van te slepen kan je een bericht omwisselen met een ander bericht in de tijdlijn. Je tijdlijn en ingeplande berichten wordt vervolgens automatisch aangepast.

Alt text

Bekijk uitgebreide statistieken

Krijg volledige inzage in de algehele statistieken van je totale autoresponder serie maar bekijk ook de statistieken per bericht. Je kunt de contacten exporteren en taggen op basis van de statistieken. Hierdoor kan je gemakkelijk mailingen verzenden of een export maken van de contacten die een een bepaalde actie hebben verricht naar aanleiding bericht.


Zet de stap naar slimmere e-mailmarketing! Ontdek onze autoresponder mogelijkheden nu en start met het automatiseren van pakkende campagnes die resultaat opleveren voor je onderneming.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!