Drag-and-drop e-maileditor

Maak met gemak de mooiste nieuwsbrieven

Wil je als ondernemer indruk maken met je e-mailmarketing? Onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop e-maileditor is de perfecte oplossing! Bespaar tijd en verhoog je conversies met deze onmisbare en intuïtieve tool die je helpt bij het maken van aantrekkelijke en effectieve e-mails voor jouw bedrijf, merk, boodschap, product of dienst.

Nu gratis proberen

De voordelen van onze e-maileditor

Gebruiksgemak Gebruiksgemak

Onze e-maileditor is ontworpen met ondernemers in gedachten en vereist geen technische kennis. Je maakt eenvoudig goed ogende e-mails die converteren.

Tijdbesparend Tijdbesparend

Bespaar uren werk door het gebruik van onze kant-en-klare templates die je gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw merk en boodschap.

Tijdbesparend Kostenbesparend

Verminder je afhankelijkheid van ontwerpers. Met onze editor heb je volledige controle over je e-mailontwerp en kun je wijzigingen aanbrengen zonder extra kosten.

Zorgvuldig getest Zorgvuldig getest

Onze editor zorgt ervoor dat je e-mails er altijd geweldig en leesbaar uitzien op elk apparaat. Zo wordt je boodschap op de meest effectieve manier overgebracht.

Hogere conversies Hogere conversies

Gebruik onze editor om e-mails te ontwerpen die je doelgroep aanspreken aanzetten tot actie. Dit resulteert in hogere open- en klikratio's en uiteindelijk meer verkoop en groei voor je bedrijf.

ChatGPT integratie ChatGPT integratie

De kunstmatige intelligentie van OpenAI helpt je om doeltreffende content, je eigen tekst te optimaliseren of uniek beeld te creëren , waardoor je berichten meer impact hebben.

Investeer in je e-mailmarketingstrategie met onze veelzijdige drag-and-drop e-maileditor en laat je onderneming groeien. Probeer vandaag nog en ontdek zelf de voordelen!

Of scroll verder en ontdek nog meer
voordelen van onze e-maileditor...

Kies uit 100+ bewezen e-mailsjablonen

Begin moeiteloos met het opstellen van je nieuwsbrieven door te kiezen voor onze gebruiksklare layouts of hoogwaardige sjablonen die je gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen huisstijl en content.

Moeiteloos aan te passen

Eenvoudig aan te passen

Neem de kant-en-klare sjablonen als basis voor je mailing en verander met enkele klikken de vormgeving en elementen zodat ze aansluiten bij de identiteit van je merk, product of dienst.

Diverse sjabloon categorieën

Uiteenlopende thema's

Selecteer sjablonen uit categorieën zoals fitness, schoonheid, reizen, interieur, bedrijfsleven, gastronomie, mode, gezondheid, e-commerce, financiën, marketing, non-profit, blogs en nog veel meer!

Responsive design

Responsive design

Je mailing is goed leesbaar en oogt uitstekend op alle soorten e-mailprogramma's, browsers en mobiele toestellen. Dit garandeert dat je mailing door iedereen correct ontvangen en bekeken wordt.

Plaats eenvoudig content in je mailing

Met slechts enkele stappen kan je de inhoud van je mailing creëren. Kies het gewenste blok, sleep het naar de juiste positie en pas het aan naar jouw voorkeur. Binnen no-time heb je een mailing gemaakt die boeiend is voor jouw publiek.

Kies layoutes en secties

Kies layouts en secties

Vul je e-mail met behulp van basisblokken: kolommen, rijen, afbeeldingen, tekst, video, knoppen en nog veel meer.

Bewaar blokken voor later

Bewaar blokken voor later

Maak en bewaar je eigen blokken zoals headers en footers zodat je ze later kunt hergebruiken en direct in je mailing kan slepen.

Pas de globale stijl aan

Pas de globale stijl aan

Beheer algemene stijlelementen, zoals lettertypes, kleuren en marges voor een uniforme vormgeving van je nieuwsbrief.

ChatGPT helpt je met slimme teksten

Maak het jezelf gemakkelijk door ChatGPT in te zetten voor het bedenken of verbeteren van aansprekende titels, teksten en call-to-actions. De kunstmatige intelligentie geeft suggesties voor creatieve en doeltreffende teksten om de lezers van je nieuwsbrieven te overtuigen.

D ejuiste schrijfstijl en tone-of-voice

De juiste toon

ChatGPT kan helpen bij het genereren van op maat gemaakte e-mailcontent, afgestemd op verschillende doelgroepen en in de juiste tone-of-voice.

?Overtuigende call to actions

Overtuigende call-to-actions

ChatGPT kan krachtige en effectieve call-to-actions maken die je ontvangers aanzetten tot actie en de conversieratio van je e-mailcampagnes verhogen.

Tekstcorrectie en -optimalisatie

Tekstcorrectie en -optimalisatie

ChatGPT kan je e-mails automatisch controleren op grammatica, spelling en stijlfouten, waardoor je foutloze e-mails verstuurt.

Passend beeld voor iedereen

Met onze uitgebreide fotobibliotheek met duizenden professionele stockfoto's, AI-gestuurde beeldcreatie en geïntegreerde fotobewerker, wordt het vinden en aanpassen van het perfecte beeld voor je nieuwsbrieven veel efficiënter en makkelijker.

Genereer afbeeldingen met behulp van kunstmatige intelligentie

Afbeeldingen maken met AI

Genereer je eigen unieke afbeeldingen op basis van een tekstopdracht die je geeft met behulp van de kunstmatige intelligentie van OpenAI. Zo kan je visuals ontwikkelen die passen bij jouw idee of boodschap.

Uitgebreide stockfoto bibliotheek

Uitgebreide fotobibliotheek

Met duizenden rechtenvrije afbeeldingen voor elke branche en stijl, wordt het creëren van boeiende e-mails eenvoudiger dan ooit. Verrijk je e-mails met de perfecte visuals in slechts een paar klikken!

Ingebouwde fotobewerker

Ingebouwde fotobewerker

Bewerk je afbeeldingen zonder gebruik te hoeven maken van externe software. Je kan afbeeldingen bijsnijden, vergroten of verkleinen, draaien, tekst toevoegen en zelfs filters, stickers en effecten toevoegen.

Nog enkele voordelen uitgelicht:

Alt text

Bewaar je eigen contentblokken om later weer te gebruiken

Maak je eigen content elementen en uitingen, zoals headers, footers en taglines en sla deze op. Zo kan je ze later eenvoudig hergebruiken en direct in je mailing slepen.

Mailing personaliseren

Personaliseer je nieuwsbrieven

Spreek je contacten persoonlijk aan en bouw zo een hechtere band met ze op. Dat doe je heel gemakkelijk door dynamische persoonlijke data te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de voornamen van je inschrijvers. Data die Enormail zó uit je mailinglijsten kan halen en in het ontwerp van je nieuwsbrief plaatst.

Alt text

Je nieuwsbrieven zien er op elk apparaat goed uit

Je mailing ziet er perfect en leesbaar uit op alle verschillende e-mailprogramma's, browsers en apparaten. Zo weet je zeker dat je mailing door iedereen goed ontvangen en gelezen wordt en je boodschap effectief wordt overgebracht.


Maak moeiteloos de mooiste nieuwsbrieven en e-mails: ontdek onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop editor met ChatGPT AI integratie en keuze uit 100+ sjablonen — probeer nu!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!