Koppelingen

Koppel met gemak je mailinglijsten aan je CRM, ledenomgeving of webshop

Integreer je mailinglijsten met je CRM, ledenomgeving of webshop en plaats gemakkelijk opt-in formulieren op je website. Of gebruik onze uitgebreide API of Zapierkoppeling voor koppelingen op maat.

Nu gratis proberen

Verbeter je werkproces: koppel Enormail

Enormail werkt heel goed zelfstandig, maar is ook een prima partner om je andere applicaties en webdiensten aan te koppelen. Zo maak je gebruik van álle goede functies die de verschillende online tools bieden en kun je je werkproces nog beter automatiseren en stroomlijnen.

Zapier koppeling

Zapier maakt het leven makkelijk. Deze webdienst koppelt al je apps aan elkaar, zodat jij direct kunt reageren als je bijvoorbeeld een nieuwe aanmelding voor je nieuwsbrief hebt, of je een transactie op je website. Als je wilt kan dat volledig geautomatiseerd. En zo houd jij tijd over om te ondernemen!

API koppeling

Zoek je maatwerk om je applicaties en webdiensten aan Enormail te koppelen? Dat kan met de Enormail API. Zo hou je volledige vrijheid om je eigen koppelingen in te richten. Precies zoals het bij jouw onderneming past.

Google Analytics koppeling

Natuurlijk wil je zien wat jouw campagnes doen voor je omzet. Daarom hebben wij een Google Analytics koppeling voor je gemaakt, zodat je een uitgebreide analyse en directe inzage in je Return on Investment krijgt.

Wordpress koppeling

Heb jij een WordPress website? Dat kun je met de WordPress Enormail plug-in in een handomdraai je opt-in formulieren en leadvangers plaatsen op je website. Simpel, effectief en je hebt er geen technische kennis voor nodig.

Koppeling met je Facebookpagina

En natuurlijk wil je ook je Facebookpagina inzetten om leads te genereren. Met de Enormail Facebook plug-in zet je met één druk op de knop je opt-in formulieren op je Facebookpagina. En met onze Zapier koppeling kun je ook nog eens je Facebook Lead ads inzetten. Kom maar door met die inschrijvers!

Phoenix koppeling

Samen met de Internet Marketing Unie hebben wij voor het Phoenix systeem een koppeling gebouwd zodat inschrijvingen via een widget of opt-in pagina automatisch bij Enormail op jouw mailinglijst worden ingeschreven.

HTML broncode

Wil je jouw e-marketingstrategie helemaal zelf vormgeven? Dat kan natuurlijk ook met Enormail. Wij geven je de HTML-broncode van je campagnes, zodat je de opmaak van je opt-in formulieren zelf kunt aanpassen. Zo heb je altijd en in iedere applicatie je eigen stijl bij de hand.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!