Nieuwsbrief automatiseren

Meer klanten door slimme geautomatiseerde nieuwsbrieven

Enormail kan automatisch een serie e-mails verzenden zodra iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief. Hierdoor bouw je geheel automatisch een band op met je inschrijvers waardoor zij eerder klant worden.

Bouw een relatie op met je inschrijvers

Door automatisch nieuwsbrieven te verzenden oftewel een autoresponder te gebruiken, kan je een relatie opbouwen met je inschrijvers. Je zet vooraf een serie nieuwsbrieven klaar met een interval daartussen. Wanneer iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief begint automatisch de serie te verzenden.

Alt text

Stuur een welkom nieuwsbrief

Een hartelijk welkom sturen wanneer iemand zich inschrijft voor je nieuwsbrief is een effectieve manier om te beginnen met het opbouwen van je virtuele relatie met je ontvanger. Je kunt ook een e-book of een nieuwsbrief met cursusinformatie verzenden.

Alt text

Automatiseer je online cursus

Bied je een online cursus aan en wil je automatisch een nieuwsbrief verzenden wanneer de cursus klaarstaat? Dat kan uitstekend met een autoresponder. Je stelt deze een keer in en daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. Enormail zorgt dat ze automatisch naar je cursisten worden verzonden.

Alt text

Meer verkopen met een autoresponder

Door automatisch een nieuwsbrief te verzenden raakt je ontvanger vertrouwd met je. Je krijgt meer klanten en je behaalt meer verkopen. Door de juiste nieuwsbrief op het juiste moment te verzenden kan je inspelen op de behoeften van je klant en zorg je voor meer resultaat uit je inschrijvingen.

Alt text

Verstuur je nieuwsbrieven op precies het goede tijstip

Je kan heel specifiek aangeven wanneer je nieuwsbrieven en berichten mogen worden verzonden. Wil je bijvoorbeeld dat een specifieke dag of tijdstip wordt aangehouden dan kan je dit opgeven. Je nieuwsbrief wordt dan ingepland op het eerstvolgende tijdstip.

Alt text

Handel naar de activiteiten van je ontvangers met automations

Automations zijn sterke e-mailmarketing methoden om beter inzage te krijgen en te handelen naar de activiteiten van je doelgroep. Je kan acties definiëren op basis van de handelingen van de ontvangers van je nieuwsbrieven. Je kunt acties koppelen aan het ontvangen, openen en klikken van het bericht. Op basis van deze acties kan je tags koppelen of ontkoppelen, mailinglijsten koppelen of het contact uitschrijven of verwijderen van je lijst.

Alt text

Beheer je autoresponder met nieuwsbrieven vanuit één scherm

Je kan al je nieuwsbrieven van je autoresponder wijzigen vanuit de tijdlijn. Het is gemakkelijker geworden om je nieuwsbrieven te verplaatsen en door middel van te slepen kan je een nieuwsbrief omwisselen met een andere nieuwsbrief in de tijdlijn. Je tijdlijn en ingeplande nieuwsbrievf wordt vervolgens automatisch aangepast.

Alt text

Bekijk uitgebreide statistieken van je autoresponder en nieuwsbrief

Krijg volledige inzage in de algehele statistieken van je totale autoresponder serie maar bekijk ook de statistieken per nieuwsbrief. Je kunt de contacten en ontvangers van je nieuwsbrief exporteren en taggen op basis van de statistieken. Hierdoor kan je gemakkelijk nieuwsbrieven verzenden of een export maken van de contacten die een een bepaalde actie hebben verricht naar aanleiding van een nieuwsbrief.


Verken de mogelijkheden van onze autoresponder. Meld je aan om eenvoudig en effectief je nieuwsbriefcampagnes te automatiseren.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!