Nieuwsbrief maken | Enormail

Nieuwsbrief maken

Maak professionele nieuwsbrieven in een handomdraai

Met onze nieuwsbrief designer maak je gemakkelijk professionele nieuwsbrieven in je eigen huisstijl die er ook goed uitzien op mobiel. Zonder enige technische kennis.

Enormail helpt je met het maken van een professionele nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief designer in het nieuwsbrief systeem van Enormail heb je geen technische kennis nodig om je eigen logo in je nieuwsbrief te plaatsen, je eigen huisstijl door te voeren of je social media kanelen te koppelen. Tevreden over je ontwerp? Sla hem op als sjabloon en je hoeft nooit meer na te denken over de vormgeving van je nieuwsbrief.

Mobile responsive nieuwsbrieven

De nieuwsbrieven die je met de nieuwsbriefdesigner maakt zijn uiteraard goed op mobiel te bekijken en dus mobile responsive. Dat betekent dat je niewusbrieven altijd goed leesbaar en toegankelijk zijn op laptops en flatscreens, maar ook op smartphone of tablet.

Nieuwsbrief inhoud naar keuze

Kies maar raak. De nieuwsbriefdesigner biedt je de keuze uit veel gebruikte en kant-en-klare contentblokken. Bijvoorbeeld een blok met twee kolommen, met een ‘lees meer’-knop of met social media iconen. Door onze voorgedefenieerde opmaak kan je in zeer korte tijd een keurig opgemaakte nieuwsbrief in elkaar zetten. Met de sjabloon opties stel je eenvoudig letterypes, kleuren en lettergrootte in zodat deze precies aansluit bij de huisstijl van je bedrijf of website.

Personaliseer je nieuwbsrief

Spreek je ontvangers persoonlijk aan en bouw zo een hechtere band met ze op. Dat doe je heel gemakkelijk door dynamische persoonlijke data te gebruiken, zoals bijvoorbeeld de voornamen van je inschrijvers. Data die Enormail zó uit je lijsten kan halen. De data die je wil gebruiken kan eenvoudig vanuit je webshop of CRM worden overgenomen zodat je ook klantnummers, bestelgegevens of andere data in je nieuwsbrief kan gebruiken.

Tekstmailings of volledige HTML nieuwsbrief ontwerpen

Enormail heeft een uitgebreide teksteditor voor het opmaken van je nieuwsbrief. Hierdoor kan je ook gewoon tekst nieuwsbrieven maken die geen of weinig opmaak nodig hebben. Daarnaast heb je volledige vrijheid in het opmaken van je nieuwsbrief als je wat meer kennis hebt van HTML.

Nieuwsbrieven voor alle mailprogramma's

Niets is vervelender dan dat jouw niewusbrief niet goed werkt of niet goed wordt weergegeven in het mailprogramma van je ontvangers. Dus dat gebeurt ook niet met Enormail. Alle mails die je met de nieuwsbriefdesigner maakt komen precies binnen zoals jij ze hebt bedoeld. Of de ontvanger nou werkt met Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail of Apple mail.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!