Nieuwsbrief statistieken

Overzichtelijke nieuwsbrief statistieken voor optimaal resultaat

Het resultaat van je nieuwsbrief meten is met Enormail zeer eenvoudig. Met heldere rapportages zie je in één oogopslag wie je nieuwsbrief heeft geopend of zich heeft afgemeld.

Vergroot het succes van je nieuwsbrief

Bekijk heldere rapportages van je nieuwsbrief en zie direct waar jouw ontvangers wel en niet op reageren. Informatie die je meteen kunt gebruiken om je nieuwsbrieven nog effectiever te maken.

Analyseer en optimaliseer je nieuwsbrief

Dankzij real-time statistieken kun je precies zien hoe jouw nieuwsbrief scoort. Met deze kennis scherp je je nieuwsbriefstrategie weer aan en de bevindingen test je opnieuw in je volgende nieuwsbrief. En dat alles in een overzichtelijk dashboard. Jij bent de regisseur van je eigen succes!

Lees- en klik gedrag van je nieuwsbrief ontvangers

In de statistieken van je nieuwsbrief kan je precies zien wie geopend heeft en wanneer. Hierdoor kan je bepalen wanneer het beste tijdstip is om je nieuwsbrief te verzenden. Daarnaast kan je precies zien wie op welk linkje in je nieuwsbrief heeft geklikt.

Google Analytics koppelen aan je nieuwsbrief

Nadat je nieuwsbrief is verzonden wil je natuurlijk het effect daarvan zien op je website. Met Enormail kan je instellen dat alle linkjes in je nieuwsbrief automatisch de juiste gegevens voor Google Analytics meekrijgen waardoor je precies kunt zien hoe je nieuwsbrief ontvangers je website bezoeken en het effect van je nieuwsbrief is geweest.

Verzenden aan ontvangers die niet geopend hebben

Vanuit je statistieken kan je direct je nieuwsbrief nog een keer verzenden aan iedereen die je nieuwsbrief de eerste keer niet geopend hebben. Maak een kleine wijziging in de onderwerpregel en klik op verzenden. Door je nieuwsbrief te verzenden aan iedereen die de eerste nieuwsbrief gemist hebben kan je je nieuwsbrief open ratio verdubbelen.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!