Calendly koppelen met Enormail: stroomlijn de communicatie en verbeter de klantervaring

Calendly is een online afsprakensysteem waarmee gebruikers eenvoudig ontmoetingen kunnen regelen en beheren. Het laat gebruikers hun beschikbaarheid aangeven en nodigt de andere partij uit om een passend moment te kiezen dat voor beiden geschikt is. Met de Enormail koppeling kan je deze gebruikers(contacten) ook direct op je mailinglijst plaatsen.

Uitleg koppeling Calendly met Enormail

Met de Calendly/Enormail koppeling kan je de gebruikers die een afspraak maken via Calendly ook direct op je mailinglijst plaatsen. Iedereen die zich aanmeldt via Calendly wordt dan ook ingeschreven op een mailinglijst in Enormail. Zo kan je bijvoorbeeld een autoresponder starten na het inplannen van een afspraak.

Wil je weten hoe je deze koppeling eenvoudig maakt? Bekijk dan ons kennisbankartikel waarin we dit stap voor stap uitleggen:

Hoe kan ik Calendly koppelen met Enormail?

Wat is Calendly?

Calendly is een online tool voor afspraakplanning die het gemakkelijk maakt om afspraken te plannen en te beheren. Het stelt gebruikers in staat om hun beschikbaarheid in te stellen en degenen met wie ze willen afspreken uit te nodigen om een geschikte tijd te vinden die voor beiden werkt.

Calendly synchroniseert automatisch met de kalender van de gebruiker en zorgt ervoor dat de beschikbaarheid up-to-date blijft. Het biedt integraties met verschillende kalender- en videobeltools zoals Google Agenda, Outlook, Zoom, Microsoft Teams en anderen.

Calendy screenshot website

Screenshot van de productpagina van Calendly

Met Calendly kunnen gebruikers hun eigen afspraaktypen maken met aangepaste instellingen, zoals de duur van de afspraak, de locatie (virtueel of in persoon), de mogelijkheid om automatisch herinneringen te sturen, en meer.

Calendly is vooral handig voor professionals, zoals coaches, consultants, recruiters en sales professionals, die vaak afspraken met klanten of potentiële klanten moeten maken. Het bespaart hen tijd en maakt het gemakkelijker om agenda's te plannen en te beheren.

Bezoek de website van Calendly

Wat is het voordeel voor ondernemers om Calendly met Enormail te koppelen?

 1. Het stroomlijnen van de communicatie met leads en klanten

  Door Calendly te koppelen met Enormail, kunnen ondernemers automatisch afspraakbevestigingen, herinneringen en follow-up e-mails verzenden. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat de communicatie met leads en klanten naadloos verloopt.

 2. Het verbeteren van de klantervaring

  Door automatisch afspraakbevestigingen en herinneringen te verzenden, kunnen ondernemers de klantervaring verbeteren. Klanten zullen het waarderen om op de hoogte te worden gehouden van hun afspraken en zullen minder snel vergeten om op de afspraak te verschijnen.

 3. Het verhogen van de conversieratio's

  Door Calendly te integreren met Enormail, kunnen ondernemers automatisch follow-up e-mails verzenden na een afspraak. Dit kan helpen om de betrokkenheid en interesse van de klant te behouden en de kans op conversies te vergroten.

 4. Het verkrijgen van inzichten in de prestaties

  Door Calendly te koppelen met Enormail, kunnen ondernemers inzicht krijgen in de prestaties van hun afspraken en e-mails. Ze kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel afspraken er zijn geboekt, hoeveel bevestigings- en herinneringse-mails er zijn verzonden en hoeveel follow-up e-mails er zijn geopend en gelezen.

Over het geheel genomen kan het koppelen van Calendly met de e-mailmarketing dienst van Enormail de efficiëntie en effectiviteit van het planningsproces verbeteren en ondernemers helpen om hun doelen sneller en gemakkelijker te bereiken.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!