Maak slimme teksten en uniek beeld met de integratie van ChatGPT in onze e-maileditor

Als ondernemer of marketeer wil je indruk maken met je e-mails en je lezers aanzetten tot actie. Echter, het schrijven van pakkende teksten en het maken van opvallende afbeeldingen kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig kunnen we je nu een handige oplossing aanbieden: de ChatGPT-integratie in de e-maileditor van Enormail. Hiermee kan je eenvoudig passende en overtuigende content maken voor je nieuwsbrieven.


Probeer nu onze ChatGPT-integratie

Heb je nog geen Enormail account? Meld je geheel vrijblijvend aan voor de 30 dagen gratis probeerperiode.

Ga aan de slag probeer de ChatGPT-integratie in onze e-maileditor. Ontdek zelf hoe deze handige tool jou kan helpen bij het maken van overtuigende e-mails.

Gebruik ChatGPT in onze drag and drop editor - probeer nu!

Enormail is een gemakkelijk en compleet e-mailmarketing programma waarmee je jouw onderneming en omzet écht laat groeien. Profiteer nu ook van onze ChatGPT AI integratie. Probeer Enormail gratis.

Wat is ChatGPT?

ChatGPT is een computerprogramma van OpenAI dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie en dat taal begrijpt en leert van miljoenen stukken tekst op het internet. Hierdoor kan ChatGPT teksten genereren die bijna niet te onderscheiden zijn van teksten die door mensen geschreven zijn. ChatGPT kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen zoals het genereren van tekst, vertalingen, samenvattingen, vraag- en antwoordsystemen en nog veel meer. Dit maakt ChatGPT een handige tool die je kan helpen bij allerlei taalkundige ideeën of problemen.

Geef je e-mailmarketing een boost met ChatGPT

Onze ChatGPT-integratie ondersteunt je bij het creëren van creatieve en doeltreffende teksten, waardoor je nog betere e-mails kunt opstellen. Het is ook een handig hulpmiddel als je moeite hebt met tekstschrijven of als het simpelweg niet je favoriete bezigheid is. De integratie maakt gebruik van de krachtige AI van ChatGPT om suggesties en ideeën te genereren op basis van jouw input. Zo zorg je altijd voor unieke en relevante content in je e-mailcampagnes.

Onze ChatGPT-integratie helpt je bij het genereren van creatieve en effectieve teksten waardoor je betere e-mails kunt maken. Het is ook een handig hulpmiddel als tekstschrijven niet jouw sterkste kant is.

Een extra pluspunt van de ChatGPT-integratie is de automatische controle op spelling, grammatica en stijlfouten. Hierdoor weet je zeker dat je foutloze e-mails verstuurt naar je lezers. Bovendien zorgt dit voor een professionele uitstraling van je e-mails, wat bijdraagt aan een positieve indruk.

Of je nu een pro bent in marketing of er net mee begint, ChatGPT is een handige toevoeging die je kan helpen om effectieve e-mails te maken. De ChatGPT-integratie is ingebouwd in onze onze e-maileditor.

De e-maileditor van Enormail met ChatGPT-integratie

ChatGPT-integratie in de contentblokken Titel, Tekst, Afbeelding en Button in de e-maileditor van Enormail.

Nieuwe contentblokken met ChatGPT-integratie

Ontdek vier nieuwe contentblokken die je met onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop e-maileditor direct in je mailing kan slepen. Deze praktische blokken stellen je in staat om je e-mails verder te personaliseren en je lezers te voorzien van interessante en aantrekkelijke content.

 1. Pakkende titels

  Met de ChatGPT-integratie in de titelmodule kun je moeiteloos aantrekkelijke koppen en onderwerpregels maken die je lezers overtuigen om je e-mail te lezen. Door het gebruik van AI worden je titel en onderwerpregels geoptimaliseerd voor meer impact.

  Enkele schrijfstijlen die je kan toepassen op je titels zijn: Vriendelijk, Luxe, Relaxed, Professioneel, Gewaagd en Grappig. ChatGPT-integratie in de titelmodule

  De ChatGPT titelmodule.

 2. Effectieve teksten

  De AI doet suggesties voor effectieve teksten die afgestemd zijn op verschillende groepen en/of de door jou gewenste tone-of-voice. Zo kun je zorgen voor gepersonaliseerde en overtuigende content die aansluit bij je lezers.

  De ChatGPT tekstmodule in Enormail bevat de volgende onderdelen: Tekst samenvatten, Tekst uitbreiden, Tekst herfomulieren, Automatische spelling- en grammatica controle, Tekststijl aanpassen. ChatGPT-integratie in de tekstmodule

  De ChatGPT tekstmodule.

 3. Overtuigende buttons

  Naast het schrijven van doeltreffende teksten helpt de ChatGPT-integratie je ook met het opstellen van overtuigende call-to-actions voor knoppen in je mailings. Door AI in te zetten worden de call-to-actions in je e-mails afgestemd op de specifieke behoeften van je lezers. Dit kan uiteindelijk leiden tot betere resultaten voor je e-mailcampagnes. ChatGPT-integratie in de buttonmodule

  De ChatGPT button module.

 4. Unieke afbeeldingen

  De ChatGPT-integratie kan je zelfs assisteren bij het maken van unieke afbeeldingen. Laat je creativiteit de vrije loop: de AI analyseert de tekst die je invoert en genereert een op maat gemaakte afbeelding met suggesties die passen bij jouw opgegeven tekst, idee of boodschap. Zo heb je altijd uniek beeld voor je mailing. ChatGPT-integratie in de afbeeldingsmodule

  De ChatGPT afbeeldingsmodule.


Probeer de ChatGPT-integratie in onze e-maileditor en ontdek zelf hoe deze handige tool jou kan helpen bij het maken van overtuigende e-mails!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!