Samen sterker: verbind Disciple en Enormail voor krachtige community en e-mailmarketing synergie

Disciple is een platform waarmee ondernemers, merken, influencers en organisaties hun eigen community's kunnen creëren en beheren. Het biedt een reeks tools en functies om leden te betrekken, content te delen en interactie te bevorderen binnen een eigen community. Via onze Disciple integratie kan je eenvoudig je community leden synchroniseren met je contacten in Enormail.

Uitleg koppeling Disciple met Enormail

Via onze Disciple integratie kan je eenvoudig je community leden synchroniseren met je contacten in Enormail.

Wil je weten hoe je deze koppeling eenvoudig maakt? Bekijk ons kennisbankartikel waarin we dit stap voor stap uitleggen:

Hoe kan ik Disciple koppelen met Enormail?

Wat is Disciple?

Disciple is een platform dat ondernemers, merken, influencers, organisaties en communities helpt bij het creëren van hun eigen sociale netwerken. In plaats van te vertrouwen op de bekende sociale media-platforms zoals Facebook, Instagram of Twitter, kunnen gebruikers met Disciple hun eigen unieke, op maat gemaakte app bouwen om een directe relatie met hun doelgroep op te bouwen en te onderhouden.

Disciple screenshot website

Screenshot van de productpagina van Disciple

Enkele belangrijke kenmerken van Disciple zijn:

 1. Aanpasbaarheid: Gebruikers kunnen hun app aanpassen aan hun specifieke behoeften en de look en feel van hun merk, waardoor ze een gepersonaliseerde en authentieke ervaring kunnen bieden.

 2. Community-opbouw: Disciple stelt merken en organisaties in staat om een eigen community te creëren waar leden met elkaar kunnen communiceren, ideeën kunnen uitwisselen en content kunnen delen.

 3. Directe communicatie: Met Disciple kunnen merken en influencers rechtstreeks communiceren met hun volgers zonder tussenkomst van algoritmen, waardoor ze hun boodschap beter kunnen afstemmen op hun doelgroep.

 4. Monetisatie: Disciple biedt verschillende mogelijkheden voor het genereren van inkomsten, zoals abonnementen, eenmalige betalingen, in-app aankopen en advertenties. Hierdoor kunnen merken en influencers hun community beter ondersteunen en inkomsten genereren.

 5. Data-eigendom: In tegenstelling tot traditionele sociale media, behouden gebruikers van Disciple de controle over hun eigen data. Dit betekent dat ze de informatie van hun leden kunnen gebruiken om hun aanbod te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de community.

Samenvattend is Disciple een platform dat merken, influencers en organisaties helpt om hun eigen sociale netwerk te bouwen en te beheren, zodat ze een directe en betekenisvolle relatie met hun doelgroep kunnen opbouwen en onderhouden.

Bezoek de website van Disciple

Wat is het voordeel voor ondernemers om Disciple met Enormail te koppelen?

Enormail is voor ondernemers een super handige e-mailmailmarketingtool voor het opzetten, beheren en analyseren van e-mailcampagnes. Het koppelen van Disciple aan Enormail kan verschillende voordelen bieden voor ondernemers die hun community willen uitbreiden en hun marketinginspanningen willen verbeteren. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Geïntegreerde communicatie

  Door Disciple en Enormail te koppelen, kunnen ondernemers de communicatie met hun doelgroep stroomlijnen. Ze kunnen hun community op de hoogte houden van nieuws, evenementen en promoties via zowel hun app als e-mailcampagnes.

 2. Uitbreiding van het bereik

  De combinatie van Disciple en Enormail kan helpen bij het vergroten van het bereik van de ondernemer. Terwijl Disciple een platform biedt om een community op te bouwen en te onderhouden, kan Enormail helpen bij het aantrekken van nieuwe leden door gerichte e-mailcampagnes.

 3. Segmentatie en personalisatie

  Door de gegevens van Disciple en Enormail te combineren, kunnen ondernemers hun doelgroep beter segmenteren en gerichte marketingcampagnes opstellen. Dit stelt hen in staat om relevante en gepersonaliseerde content te leveren, wat de betrokkenheid en conversie kan verhogen.

 4. Automatisering

  Door het koppelen van Disciple en Enormail kunnen ondernemers gebruikmaken van de automatiseringsfuncties van beide platforms. Dit kan helpen bij het automatiseren van taken zoals het verwelkomen van nieuwe leden, het versturen van herinneringen en het opvolgen van inactieve gebruikers.

 5. Analyse en optimalisatie

  Door de gegevens van beide platforms te combineren, krijgen ondernemers inzicht in de prestaties van hun marketinginspanningen. Ze kunnen bijvoorbeeld zien welke e-mailcampagnes effectief zijn in het aantrekken van nieuwe leden of het stimuleren van engagement binnen hun community. Deze inzichten kunnen vervolgens worden gebruikt om toekomstige campagnes te optimaliseren.

Het koppelen van Disciple en Enormail kan veel voordelen bieden op het gebied van communicatie, bereik, automatisering en analyse. Dit kan leiden tot een betere betrokkenheid van de community, hogere conversies en uiteindelijk meer succes voor de ondernemer.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!