Versterk jouw e-commerce succes: Ontdek de kracht van de Enormail en CCV Shop integratie

Wil je jouw e-commerce succes vergroten en meer uit je online winkel halen? Ontdek de voordelen van de Enormail en CCV Shop integratie. Deze krachtige combinatie biedt de mogelijkheid om jouw online bedrijf te optimaliseren en om effectief te communiceren met je klanten.

Uitleg koppeling CCV Shop en Enormail

Met de CCV Shop koppeling kan je klanten vanuit je CCV Shop webshop op een mailinglijst plaatsen in Enormail. Zo zorg je voor de perfecte e-mailopvolging voor jouw klanten en nieuwsbrief inschrijvers.

De koppeling biedt de mogelijkheid om automations per product of meerdere producten te starten op basis van de aankoop van je klanten.

Wil je direct aan de slag met de Enormail CCV App? Het volgende kennisbank artikel legt je stap voor stap uit hoe je eenvoudig Enormail koppelt aan CCV Shop:

Hoe kan ik CCV shop koppelen met Enormail?

Wat is CCV Shop?

CCV Shop is een bekroond webshop totaal pakket waarmee je eenvoudig en zonder technische kennis een webshop kan maken en waarmee elke ondernemer direct kan starten met de verkoop van zijn of haar producten. Voor een vast maandbedrag, inclusief hosting, updates en support.

CCV Shop biedt integratie met verschillende andere bedrijfsservices en applicaties, waardoor bedrijven hun online activiteiten kunnen uitbreiden en automatiseren. Dit kan van alles zijn, van logistiek en voorraadbeheer, tot marketing- en verkoopsoftware, en zelfs systemen voor klantrelatiebeheer.

CCV Shop is onderdeel van CCV. CCV is met 137.000 MKB-klanten in Nederland marktleider in de betaalbranche en biedt webshopsoftware en (geïntegreerde) betaaloplossingen voor ondernemers. CCV biedt alles voor een fysieke en online shop en kan elke ondernemer ontzorgen door het complete productaanbod.

CCV Shop screenshot website

Screenshot van de homepagina van CCV Shop

Enkele belangrijke functies van CCV Shop zijn:

 1. Aanpassing van de winkel: Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende sjablonen en de vormgeving en lay-out van hun online winkel aanpassen om deze af te stemmen op hun merk en voorkeuren.

 2. Productbeheer: CCV Shop stelt gebruikers in staat om producten toe te voegen, te bewerken en te organiseren in categorieën en subcategorieën. Het ondersteunt productvariaties, prijsopties, voorraadbeheer en meer.

 3. Orderverwerking: Het platform biedt functies voor orderbeheer, zoals ordertracking, integratie met verzenddiensten en de mogelijkheid om verschillende betaalmethoden te accepteren.

 4. Marketing en SEO: CCV Shop biedt tools voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), waarmee bedrijven de zichtbaarheid en rangschikking van hun website in zoekmachines kunnen verbeteren. Het biedt ook marketingfuncties zoals kortingscodes, promoties en integratie met e-mailmarketingdiensten.

 5. Mobielvriendelijk: CCV Shop zorgt ervoor dat online winkels die op het platform zijn gemaakt, geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hierdoor krijgen klanten een naadloze winkelervaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

 6. Integratie en extensies: Het platform ondersteunt integraties met populaire betaalmethoden, verzenddiensten, boekhoudsoftware en andere tools van derden. Daarnaast heeft CCV Shop een eigen app store met extensies en plugins om de functionaliteit van online winkels uit te breiden.

CCV Shop is gericht op kleine en middelgrote bedrijven en biedt hen een gebruiksvriendelijke en functierijke oplossing om hun online aanwezigheid te vestigen en te beheren.

Bezoek de website van CCV Shop

Wat kan je met de CCV Shop integratie in Enormail?

Enormail is een krachtig e-mailmarketingsysteem die bedrijven en ondernemers helpt bij het opzetten en automatiseren van hun e-mailcampagnes. Door CCV Shop met Enormail te koppelen, kunnen ondernemers hun klantendatabase automatisch synchroniseren tussen beide platforms.

 1. Automatisering van e-mailmarketing

  Stel welkomst e-mails, een serie automatische e-mails na aankoop of inschrijving (autoresponder), follow-up-e-mails na aankopen en andere gepersonaliseerde berichten in. Dit helpt bij het opbouwen van klantrelaties, het stimuleren van herhaalaankopen en het vergroten van de betrokkenheid van klanten.

 2. Segmentatie van klantenbestand

  Met de koppeling tussen CCV Shop en Enormail kunnen ondernemers hun klantenbestand segmenteren op basis van verschillende criteria, zoals aankoopgeschiedenis, interesses en meer. Dit stelt hen in staat om gerichte en relevante berichten naar specifieke groepen klanten te sturen, waardoor de effectiviteit van de e-mailcampagnes wordt vergroot.

 3. E-commmerce integratie

  Door CCV Shop en Enormail te koppelen, kunnen ondernemers e-commercegegevens rechtstreeks verzamelen en gebruiken in hun e-mailmarketingactiviteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld productinformatie, bestelgeschiedenis en klantgegevens synchroniseren en gebruiken om gepersonaliseerde aanbiedingen, aanbevelingen en follow-upberichten te versturen. Dit helpt bij het verhogen van de betrokkenheid en het genereren van meer omzet.

 4. Tijdbesparing

  De koppeling tussen CCV Shop en Enormail zorgt ervoor dat klant- en bestelgegevens automatisch worden gesynchroniseerd tussen beide systemen. Hierdoor hoeven ondernemers geen tijd te besteden aan handmatige gegevensinvoer of het exporteren en importeren van gegevens tussen verschillende platforms.

 5. Analyse en rapportage

  De integratie van CCV Shop en Enormail biedt ondernemers gedetailleerde inzichten en rapporten over hun e-mailmarketingcampagnes. Ze kunnen statistieken zoals open rates, klikfrequenties, conversieratio's en meer bekijken. Deze gegevens stellen hen in staat om de prestaties van hun e-mailcampagnes te meten, te analyseren en te optimaliseren voor betere resultaten.

Conclusie

Samengevat stelt de koppeling tussen CCV Shop en Enormail ondernemers in staat om effectieve e-mailmarketingcampagnes op te zetten, klantrelaties op te bouwen en de verkoop te stimuleren door gepersonaliseerde en relevante berichten naar de juiste doelgroep te sturen.

Ontdek hoe de Enormail / CCV Shop koppeling jouw e-commerce
succes kan verbeteren. Probeer het nu!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!