Nieuw

Nieuw! Extra velden: een krachtige toevoeging voor segmentatie van je mailinglijst en personalisatie van je e-mails

In de wereld van e-mailmarketing zijn datasegmentatie en personalisatie koning. Het gaat niet alleen om het versturen van berichten; het gaat om het versturen van de juiste berichten, naar de juiste mensen, op het juiste moment. Dit is waar de magie van extra velden in Enormail tot leven komt. Met deze krachtige nieuwe functie kun je jouw mailinglijst transformeren in een dynamisch instrument dat je e-mailstrategie aanzienlijk versterkt en direct zal bijdragen aan het succes van je onderneming.


Uitleg extra velden gebruiken

Waarom extra velden?

Extra velden bieden een schat aan mogelijkheden voor extra segmentatie van je mailinglijst en personalisatie van je mailingen. Stel je voor dat je niet alleen basisinformatie zoals naam en e-mailadres van je abonnees hebt, maar ook specifieke details die relevant zijn voor jouw bedrijf. Of je nu gegevens uit je webshop, CRM of een ander systeem wilt integreren, met Enormail kun je deze extra velden moeiteloos toevoegen en beheren.

Je kan veel gerichter mailingen versturen, hierdoor worden de openratio's van je mailingen hoger en je e-mailcampagnes beter ontvangen door je doelgroep.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig. In Enormail selecteer je je mailinglijst, ga je naar het Extra velden onderdeel, en voeg je nieuwe velden toe. Of het nu gaat om tekst, datums of numerieke gegevens, je kunt het type kiezen dat het beste bij je gegevens past. Zo kun je bijvoorbeeld een numeriek veld voor klantnummers toevoegen om je communicatie verder te personaliseren.

Zodra je extra velden hebt aangemaakt, zijn er diverse manieren om deze te vullen: via een import vanuit CSV-bestanden, via de API, of handmatig per contact. Deze flexibiliteit maakt het eenvoudig om je mailinglijst up-to-date en relevant te houden.

Realiseer meer conversie voor je e-mailcampagnes; personaliseer scherper en segmenteer slimmer door extra velden voor je mailinglijst te gebruiken.

Personaliseer je mailingen

De echte kracht van extra velden onthult zich echter wanneer je ze gaat gebruiken in je mailingen. Door personalisatietags te gebruiken, kun je je e-mails aanpassen met de informatie uit deze velden, wat de betrokkenheid en effectiviteit van je berichten aanzienlijk kan verhogen.

Segmentatie op steroïden

Maar daar houdt het niet op. Met extra velden kun je je abonnees segmenteren op basis van specifieke criteria die jij belangrijk vindt en eventueel hebt gedefinieerd met de extra velden. Dit stelt je in staat om gerichte campagnes te voeren die inspelen op de specifieke behoeften en interesses van je abonnees, waardoor je open rates en conversies verbeteren.

De voordelen zijn duidelijk

 1. Meer data, meer inzicht

  Met meer velden tot je beschikking kun je een dieper inzicht krijgen in je abonnees, wat leidt tot beter geïnformeerde beslissingen.

 2. Verhoogde engagement

  Door je berichten te personaliseren spits je deze specifiek toe op de ontvanger, wat direct leidt tot een sterkere betrokkenheid en daardoor betere opvolging.

 3. Gerichte marketing

  Segmentatie op basis van criteria die je afstemt op de interesses en behoeften van je contacten maakt je campagnes relevanter en effectiever.

 4. Flexibiliteit en schaalbaarheid

  Of je nu werkt met een handvol contacten of duizenden, extra velden schalen mee met je behoeften.

In de hedendaagse competitieve markt is het niet voldoende om gewoon e-mails te versturen. Je moet zorgen dat je berichten opvallen, relevant zijn en inspelen op je publiek. Door het slimme gebruik van extra velden in Enormail kun je dit bereiken en zo je e-mailmarketing strategie maximaliseren.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!