Verkoop, synchroniseer, herhaal: De kracht van de PayPro en Enormail koppeling

Omdat e-mailmarketing een cruciaal onderdeel is van elke online business en om je e-mailmarketing nog effectiever te maken, hebben we bij Enormail een handige integratie gemaakt met PayPro. Deze koppeling zorgt voor directe communicatie met je klanten, wat kan leiden tot meer verkoop en een hogere klanttevredenheid.

Wat is Paypro?

Paypro is een online betalingsverwerker die speciaal is ontwikkeld voor ondernemers en bedrijven. Met Paypro kunnen bedrijven betalingen accepteren en verwerken, facturen genereren, betalingsherinneringen sturen en nog veel meer. Paypro ondersteunt verschillende betalingsmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, creditcards en Bancontact.

Paypro screenshot website

Screenshot van de homepage van Paypro

Belangrijkste kennmerken van Paypro:

 1. Gevarieerde betalingsmogelijkheden: PayPro ondersteunt een breed scala aan betalingsmethoden, waaronder iDEAL, PayPal, creditcards, Bancontact en meer. Dit maakt het voor klanten eenvoudiger om betalingen te doen op de manier die ze prefereren.

 2. Geautomatiseerde facturering: Met PayPro kunnen bedrijven hun factureringsproces automatiseren, wat tijd en middelen bespaart. Het systeem genereert automatisch facturen na elke aankoop en kan ook betalingsherinneringen sturen.

 3. Affiliate marketing: PayPro biedt een ingebouwd affiliate marketing systeem, waardoor bedrijven een netwerk van affiliates kunnen opbouwen om hun producten of diensten te promoten.

 4. Geavanceerde rapportage: PayPro biedt gedetailleerde rapporten over verkoop, inkomsten en klantgedrag. Deze inzichten kunnen bedrijven helpen bij het maken van geïnformeerde beslissingen en het verbeteren van hun strategieën.

 5. Veiligheid: PayPro neemt de veiligheid van transacties zeer serieus en maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om te zorgen voor de veiligheid van klantgegevens en betalingen.

 6. Klantenservice: PayPro staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Ze hebben een deskundig team dat klaar staat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, wat zorgt voor een soepele gebruikerservaring.

 7. Gemakkelijke integratie: PayPro kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere systemen en software, zoals Enormail, waardoor bedrijven hun processen verder kunnen stroomlijnen en automatiseren.

Samenvattend is PayPro is een flexibele betalingsverwerker die diverse betalingsmethoden, geautomatiseerde facturering, affiliate marketing, diepgaande rapportages en sterke beveiliging biedt. Het staat bekend om uitstekende klantenservice en naadloze integratie met andere systemen.

Bezoek de website van Paypro

Wat kan je met de Paypro integratie in Enormail?

Met de PayPro integratie kan je klantgegevens automatisch synchroniseren met je mailinglijst in Enormail. Wanneer een klant een aankoop doet via PayPro, worden hun gegevens — zoals naam, e-mailadres en aankoopinformatie — automatisch toegevoegd aan je Enormail mailinglijst. Dit betekent dat je klantgegevens altijd up-to-date zijn, en je kunt je e-mailmarketingcampagnes personaliseren op basis van de aankoopgeschiedenis van de klant.

Aan je Enormail mailinglijsten kan je bijvoorbeeld een autoresponder koppelen. Een autoresponder een serie e-mails die je klaarzet die automatisch naar je contacten worden verzonden zodra ze op je mailinglijst staan. Deze e-mails kunnen worden gebruikt om klanten te verwelkomen, hen te informeren over nieuwe producten, hen te betrekken bij gepersonaliseerde inhoud, of hen te begeleiden door een verkoopproces. Het gebruik van een autoresponder kan aanzienlijk bijdragen aan het efficiënter maken van je communicatie en het versterken van de betrokkenheid van je klanten, omdat het zorgt voor een tijdige en gepersonaliseerde communicatie zonder dat je elk bericht handmatig hoeft te versturen.

Voordelen van Paypal / Enormail koppeling:

 1. Tijdbesparing

  Het handmatig updaten van je mailinglijst met nieuwe klantgegevens kan tijdrovend zijn. Met deze integratie wordt dit proces volledig geautomatiseerd, waardoor je tijd bespaart die je aan andere taken kunt besteden.

 2. Gepersonaliseerde marketing

  Door automatische synchronisatie van klantgegevens kun je je e-mailmarketingcampagnes beter personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld follow-up e-mails sturen naar klanten op basis van hun aankopen, wat kan leiden tot hogere conversieratio's.

 3. Segmentatie

  Met de integratie kun je je klanten segmenteren op basis van hun aankoopgedrag. Dit betekent dat je specifieke e-mails kunt sturen naar mensen die bepaalde producten hebben gekocht, wat je e-mailmarketingcampagnes effectiever kan maken.

 4. Automatisering van e-mail folllow-ups

  Na een aankoop kun je automatisch follow-up e-mails sturen. Dit kan helpen om de klantbetrokkenheid te vergroten en kan leiden tot herhaalaankopen.

 5. Beter klantinzicht

  Door je klantgegevens in Enormail te synchroniseren met hun aankoopgegevens in PayPro, krijg je een beter inzicht in je klanten. Dit kan je helpen om betere marketingbeslissingen te nemen.

 6. Verbeterde klantrelaties

  Door de integratie kun je meer gepersonaliseerde en relevante e-mails naar je klanten sturen op basis van hun aankoopgeschiedenis. Dit kan helpen om de relatie met je klanten te verbeteren en hun loyaliteit te vergroten.

Conclusie

De integratie van PayPro in Enormail biedt een krachtige manier om je e-mailmarketing te optimaliseren. Het maakt het gemakkelijker om je mailinglijst up-to-date te houden en stelt je in staat om gepersonaliseerde marketingcampagnes te voeren die je klanttevredenheid en verkoop kunnen verhogen.

Verhoog je verkopen en klanttevredenheid met de Paypro / Enormail koppeling. Probeer het vandaag nog en zie hoe het je onderneming kan helpen groeien!

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
 • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
 • Vergroot je impact én je omzet
 • Net zo simpel als een e-mail versturen
 • Bouw aan je klantrelaties
 • Opzeggen wanneer je wilt
 • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!