De basis van e-mailmarketing, videoreeks door Eelco de Boer

Er zijn veel marketing strategieën die je voor je business kunt toepassen. Er is maar één die Eelco de Boer van Winst.nl absoluut onmisbaar vindt en dat is e-mailmarketing. Door deze vorm van marketing goed toe te passen heb je gegarandeerd een voorsprong op je concurrenten. In deze videoreeks legt hij uit waarom.

Eelco de Boer ken je misschien wel. Hij is mede-oprichter van Enormail en al jaren een succesvolle internetondernemer. Rond 2005 had hij behoefte aan een geschikt Nederlands e-mailmarketingsysteem. Als ondernemer moet je ‘krabben waar het jeukt’ en vrij snel was hij mede-oprichter van Enormail. Later heeft Eelco nog meer bedrijven opgericht, waaronder een e-commerceplatform, een websiteplatform en een hostingbedrijf. Alle bedrijven worden inmiddels gerund door waardevolle partners die op eigen kracht de bedrijven verder uit hebben gebouwd.

Dankzij zijn kennis en ervaring is Eelco een veelgevraagde spreker. Naast zijn rol als investeerder en adviseur in andere bedrijven spendeert hij een groot gedeelte van zijn werktijd aan het ondersteunen en coachen van ondernemers. Hij zorgt dat ze meer geld verdienen, meer tijd over houden voor de dingen die het belangrijkst voor ze zijn en meer vreugde ervaren als ondernemer. Hij wil ondernemers helpen hetgeen terug te claimen waarvoor ze ooit ondernemer zijn geworden… vrijheid.

Wil je meer weten over Eelco? Bezoek zijn website

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!