Partners

Om onze diensten zo goed mogelijk aan te bieden maken wij gebruik van een aantal partners. Sommige partners verwerken gegevens voor ons of slaan deze op. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat deze gegevens in Nederland blijven maar kunnen dat soms helaas niet garanderen.

Savvi

Savvi (voorheen Mihosnet) is onze partner voor al onze hostingoplossingen. De website-, database- en mailservers van Enormail worden gehost door Mihosnet/Savvii en staan in een ISO gecertificeerd TIER-3 datacenter. Mihosnet/Savvi is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd. Voor de verwerking en opslag van gegevens is hiervoor een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Bezoek de website voor meer informatie.

Buckaroo

Buckaroo verwerkt de Ideal, Bancontact en Incasso betalingen voor ons. Met hen delen we je betaalgegevens voor het uitvoeren van correcte betalingen. Er is een verwerkersovereenkomst hiervoor afgesloten.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Paypal

Voor overschrijvingen vanaf creditcard of buitenlandse betalingen maken we gebruik van Paypal. Bij Paypal maken wij terugkerende betaalprofielen. Hiervoor worden persoonlijke gegevens gedeeld voor de afhandeling van de betaling. Voor de verwerking van de gegevens is een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Mollie

Voor betalingen van facturen per Ideal of Bancontact werken wij samen met Mollie. Wij verstrekken niet direct persoonsgegevens aan Mollie maar door gebruik te maken van de betaaldiensten van Mollie worden wel gegevens van de factuur aan Mollie verstrekt. Daarom hebben we met Mollie een verwerkersovereenkomst gesloten.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Helpscout

Als je ons een e-mail stuurt komt deze terecht in de online helpdesksoftware van Helpscout. In principe delen wij geen gegevens met Helpscout maar het kan wel zijn dat de communicatie die via Helpscout verloopt persoonlijke gegevens bevatten die opgeslagen worden op de servers van Helpscout. Daarom hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Google Suite

Voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten van onze medewerkers, agenda en documenten opslag wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Google. We delen in principe geen persoonlijke gegevens met Google maar het kan wel voorkomen dat gegevens in documenten of e-mailberichten staan vermeld en opgeslagen worden op de servers van Google. Met Google is daarom een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Moneybird

Moneybird is een Nederlands online boekhoudpakket en facturatieprogramma. Met Moneybird delen wij alle benodigde persoonlijkegegevens voor het opstellen van een factuur en het verzenden van herinneringen en periodieke opdrachten. Met Moneybird is een verwerkersovereenkomst afgesloten voor het verwerken van de persoonlijke gegevens.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Internet Marketing Unie

De Internet Marketing Unie, opgericht door Tonny Loorbach, is dé hotspot online voor de beste internet marketing tips, trends, technieken en software. Via hun conversie gerichte websites (Phoenix) en slimme community software (Huddle) wordt de software van Enormail naadloos geintegreerd in je website en online community.

Bezoek de website of bekijk de privacy statement

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!