De gouden combinatie van e-mailmarketing

De voornaamste reden dat je als ondernemer een mailinglijst opbouwt en e-mailmarketing wilt toepassen, is natuurlijk dat je marketing wilt bedrijven.


Creëer waarde

Focussen op marketing alleen zal de kwaliteit van je mailinglijst geen goed doen. Naast het commerciële aspect is het ook van belang dat je aandacht besteedt aan het creëren van waarde voor je lezers.

Door het ingrediënt waarde toe te voegen aan al je e-mails, zullen je lezers jou veel meer gaan waarderen en verklein je de kans dat je lezers zich weer voor je nieuwsbrief zullen uitschrijven.

Waarde + Marketing = Goud

Je lezers zullen het enorm waarderen als jij regelmatig goede artikelen in je nieuwsbrief verwerkt. Teksten waar zij daadwerkelijk iets aan hebben. Wees waardevol en informatief naar je lezers toe en probeer te anticiperen op waar zij naar op zoek zijn.

Geef zoveel mogelijk gratis informatie weg, want door te geven krijg je ook veel terug. Iedere keer dat je weer een stukje waarde aan je lezers geeft, stijg jij in hun achting en vergroot je de kans dat zij in een later stadium iets bij je gaan kopen. Mensen kopen immers sneller iets bij iemand met wie zij een band hebben opgebouwd, dan bij iemand die ze niet kennen.

Natuurlijk hoeft de marketing factor niet vergeten te worden, want zonder marketing heeft je mailinglijst weinig nut. Wees dus niet bang om ook af en toe je nieuwsbrieven te mixen met wat verkooptechnieken, maar zorg ervoor dat je de juiste balans hierin vindt. De juiste combinatie van waarde geven en marketing bedrijven zal je gouden resultaten opleveren.

Probeer Enormail 30 dagen gratis

Tevredenheid Gegarandeerd 100%
  • Bereik gemakkelijk en snel meer klanten
  • Vergroot je impact én je omzet
  • Net zo simpel als een e-mail versturen
  • Bouw aan je klantrelaties
  • Opzeggen wanneer je wilt
  • Plezier om mee te werken

Enormail is in het Nederlands

In het Nederlands

En van Nederlandse makelij. Enormail kan ook in het Engels

Enormail is volledig AVG/GDPR proof

AVG/GDPR proof

Jouw data en die van je contacten zijn veilig en blijven in Nederland.

Enormail levert uitstekende support

Uitstekende support

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,6!